Velika tragedija: Poginuo dječak sijekući drva

Maloljetni M. K. (15) danas je u prijepodnevnim satima izgubio je život sijekući drva motornom pilom u mjestu Očijevačka Luka u blizini Martin Broda potvrđeno iz Policijske uprave Drvar.

Bosna i Hercegovina 23.08.2019 | 16:44
Velika tragedija: Poginuo dječak sijekući drva
Nesrećenog dječaka roditelji dovezli u Dom zdravlja Drvar, ali je nažalost podlegao povredama koje je zadobio na vratu. Kako saznajemo tijelo je preuzelo pogrebno preduzeće iz Bihaća te će se raditi obdukcija.

Iz operativnog centra MUP USK na čijoj teritoriji se desio tragičan slučaj kazali su da je u toku uviđaj. Potvrdili su da je 15-godišnjak podlegao povredama kako im je javljeno iz Doma zdravlja Drvar.

Iz operativnog centra MUP USK, dodali su da je maloljetnik sa ocem i djedom sjekao drva na obližnjoj livadi u Očijevačkoj Luci te da je na lice mjesta upućena patrola. Naveli su da je to područje odsječeno od svijeta jer nema ni signala za mobilnih uređaja.

Nakon uviđaja i obdukcije biće više informacija.

(Avaz)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Saucesce

23.08.2019 15:03

Saučešće porodici!

ODGOVORITE
Name

...

23.08.2019 15:38

А лијепо пише у упутству за кориштење моторних тестера да је не смију користити малољетници и да увијек мора да се носи заштитна опрема и да у близини треба да буде бар још једна особа. Ма, кога брига! Упутство се одмах баца, без читања!

ODGOVORITE
Name

Tuga do neba...

23.08.2019 20:03

Sirotinja, tužno da nema dalje. Svaki komentar je nedovoljan, nije od Boga pravedna, ovako surova sudbina ni prema kome, pogotovo ne, prema ovom nedužnom djetetu. Tuga je do neba...

ODGOVORITE