Riberi dvije godine u Firenci!

Fjorentina je, izgled, uspela. . . !

Fudbal 20.08.2019 | 14:39
Riberi dvije godine u Firenci!
Fjorentina je, čini se, uspela! Frank Riberi stiže u Firencu i postaje jedno od najzvučnijih pojačanja u Italiji ovog leta. 

Francuski veteran dugo je pregovarao sa zainteresovanim stranama, pre nekoliko nedelja čak je otputovao u Kuvajt da parafira za Al Naser, međutim čelnici tog kluba nisu mogli da mu uplate 10.000.000 evra unapred za dvogodišnji ugovor - niti da mu daju garancije da će novac dobiti u razumnom roku - pa je rešio da se povuče iz posla. 

Potom su se ređale ponude ruskih klubova, nekoliko nemačkih, da bi se konačno javila i Fjorentina i očito zadovoljila Riberijeve finansijske apetite. Italijani pišu da doskorašnji krilni napadač Bajerna pristao na fiksnu platu od 4.000.000 evra godišnje, s tim što bi kroz bonuse mogao da dođe do onih 5.000.000, koliko su mu nudili u Al Naseru. Takođe, Viola je prihvatila da plaća njegovog ličnog fizioterapeuta.

Još se navodi da će ugovor biti potpisan na dve godine i da se Riberi očekuje svakog časa u Firenci. 

U prilog tome i kratka prepiska na društvenim mrežama sa Lukom Tonijem. Riberi je napisao na Tviteru kako je spreman za novi izazov, a Toni, nekadašnji saigrač iz Bajerna, upitao ga je da li je istina da stiže u Italiju. Odgovor je bio vrlo jasan: nekoliko emotikona smeha, namigivanje, OK signali i tri srca.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar