U Sarajevu danas dvije sjednice Predsjedništva

U Sarajevu će danas biti održane redovna i vanredna sjednica Predsjedništva BiH, nakon čijeg završetka će predsjedavajući Željko Кomšić održati konferenciju za novinare.

Bosna i Hercegovina 20.08.2019 | 07:58
U Sarajevu danas dvije sjednice Predsjedništva
Peta redovna sjednica trebalo bi da počne u 11.00 časova, a 37. vanredna u 12.00 časova, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Na redovnoj Predsjedništvo BiH treba da se izjasni o Godišnjem nacionalnom planu (ANP), dok na vanrednoj treba da se predloži mandatar za iformiranje Savjeta ministara BiH.

Srpski član u Predsjedništvu za tu funkciju predlaže bivšeg ministra finanasija Republike Srpske Zorana Tegeltiju.

Iako su nedavno potpisali sporazum lideri SNSD, SDA i HDZ o načinu formiranja novog Savjeta ministara i dalje "kost u grlu" je Godišnji nacionalni program koji treba da se pošalje u Brisel, a tiče se Nato puta BiH.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

re

20.08.2019 06:31

Mi narodi BiH samo možemo gladni kao robovi da urličemo i j....o svoj šugavi život u njoj, i sistemu nakaradnom kriminalnom u državi labavoj sve zbog mafije na vlasti u njoj.

ODGOVORITE
Name

Potkivanje papaka

20.08.2019 07:59

Zbog obećane funkcije jednom čovjeku ima da izginemo svi i da propadne Republika ako treba samo da oni zasjednu u fotelje! Samo tjeraj majstore!

ODGOVORITE
Name

Laka

20.08.2019 08:58

E dok se ovi rukuju nema nama napretka i kad to narod shvati biće bolje a dotada se pljačka, korupcija i nepotizam nastavlja sve do totalnog iseljenja i propasti, a možda je to i cilj EU i SAD-a ....

ODGOVORITE