Partizan počeo pripreme za novu sezonu...

Tokom uvodne nedelje, crno-beli će trenirati u zemunskom SC "Master", dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, Beogradsku arenu.  Partizanov plan: Makabi, Fener, pa AEK pred navijačima.  Crno-beli uskoro ulaze u svoj novi dom i tamo će obaviti veliki deo posla u pripremi za takmičarsku 2019/20.

Košarka 20.08.2019 | 08:57
Partizan počeo pripreme za novu sezonu...
KK Partizan počeo je u ponedeljak pripremu za novu sezonu.

Pod vođstvom šefa stručnog štaba Andree Trinkijerija, crno-beli od danas treniraju u zemunskom Sportskom centru "Master", dok će sledeće nedelje definitivno ući u svoj novi dom, Štark arenu.

Do kraja avgusta, ekipa italijanskog stručnjaka radiće u trenažnoj sali najveće dvorane, a pre svoje prve takmičarske utakmice u njoj imaće niz provera.

Za početak, uvodni kontrolni meč crno-beli odigraće u Kraljevu 31. avgusta, protiv tamošnje Sloge. Taj meč biće otvoren za javnost, jer će domaćin na taj način obeležiti 70 godina postojanja.

Trinkijerijeva ekipa odigraće sledeću pripremnu utakmicu 5. septembra, protiv Darušafake, dok će 7. i 8. septembra učestvovati na turniru MEZ Poljska, u Vroclaveku. Tamo će rivali crno-belima biti Makabi i Arka, takođe učesnike Evrokupa.

Sredinom narednog meseca, 14. i 15. septembra, Partizan će igrati u Klužu na turniru istoimenog domaćina (koji vodi Duško Vujoševića), na koji će doći i Fenerbahče i Mornar Bar.

Četiri dana kasnije, 19. septembra, crno-beli u Beogradu igraju otvoreni meč protiv AEK-a iz Atine i biće to poslednja provera pre Superkupa ABA lige u Zagrebu (26-29. septembar).

Prvu zvaničnu utakmicu Partizan će odigrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu Evrokupa. Nedelju dana kasnije, crno-beli će u Štark areni dočekati Tofaš, na Novom Beogradu.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar