Nik Kirjos, vjerni ''navijač'' Novaka Đokovića!

Australijanac grčkog porekla ne propušta mečeve svetskog "Broja 1".

Tenis 18.08.2019 | 19:05
Nik Kirjos, vjerni ''navijač'' Novaka Đokovića!
Nik Kirjos je među najvernijim navijačima Novaka Đokovića, ne propušta gotovo nijedan njegov meč, naročito ne one u kojima svetski "Broj 1" ne zabeleži pobedu.

Australijanac grčkog porekla, koji iz sebi znanih razloga prezire rivala iz Srbije i pokušava da ga omalovaži kada god dobije priliku, ishvalio je igru Danila Medvedeva posle polufinala Mastersa u Sinsinatiju, iako je relativno skoro i sam imao nesuglasica sa visokim ruskim serverom.

Ovog puta bio je oduševljen.

Kirjos, inače, prema miljenicima Zapadnih medija gaji isključivo simpatije i poštovanje, pa tako nikada nećete čuti da se obračunava sa Rodžerom Federerom, Endijem Marejom ili Serenom Vilijams, jer bi i reakcija medija bila s pravom žestoka.

Možda i zbog toga, Marej tokom poslednjeg intervjua za "BBC" nije upitan za neprimeren odnos koji Kirjos ima sa Đokovićem, već samo za nedavnu kaznu koju je dobio od ATP turazbog pljuvanja u pravcu sudije Fergusa Marfija tokom poraza od Karena Hačanova u Montrealu.

"To nije bilo dobro, žao mi je zbog Fergusa, nije zaslužio tako nešto", rekao je Marej.

"Ćaskao sam sa njim (Kirjosom, prim. aut) malo posle meča. Očigledno je sve na njemu, a mislim da je tokom prethodne dve nedelje u Vašingtonu uradio dobar posao, pomogao sebi i koristio publiku na dobar način. Ali, očigledno, ove nedelje vratio se na ono što je radio ranije. Ostaje nam da se nadamo da će shvatiti u čemu je problem, jer je ono u Vašingtonu bilo dobro za tenis, ovo sada nije", govorio je Škot, koji sa Kirjosom ima prilično blizak odnos.

"Snažan prijateljski odnos između njih dvojice mogao je da se primeti jasno tokom Kirjosovog prisustva Marejevim mečevima od povratka na teren posle operacije", napisao je novinar lista "The Telegraph".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar