Partizanova pojačanja su tu: Tomas, Volden i Pejners!

Crno-bijeli okupljaju igrače u Beogradu, uoči početka priprema.

Košarka 18.08.2019 | 10:51
Partizanova pojačanja su tu: Tomas, Volden i Pejners!
Odmor Partizanovih košarkaša je gotov, jer se bliži prva prozivka trenera Andree Trinkijerija.

Italijanski stručnjak okupiće crno-bijele u ponedjeljak, u dvorani Sportskog centra "Master" u Beogradu, a na raspolaganju će od prvog dana imati i najnovija pojačanja.

Partizan je u subotu na svom zvaničnom Twitter profilu "okačio" fotografije dolaska trojice novih igrača i starosedeoca Markusa Pejdža, koji će sljedeće sedmice početi svoju drugu sezonu u klubu iz Humske.

Osim njega, na beogradski aerodrom stigli su Letonac Žanis Pejners i američki tandem Kori Volden i Rašon Tomas, koji je prethodnih nedelja u SAD bio privođen zbog posjedovanja narkotika, poslije čega je predsjednik Partizana Ostoja Mijailović najavio reakciju kluba u slučaju potrebe za tim.

Osim njih, crno-bijeli su ovog ljeta potpisali ugovore i sa plejmejkerom Nemanjom Gordićem i centrom Artsjomom Parahovskim, dok su Humsku napustili Aleks Renfro (Zenit), Bandža Si (Andora), Džok Lendejl (Žalgiris), Vanja Marinković (Valensija), Vasilije Pušica (Pezaro), Amar Gegić (Sloboda Tuzla), Nikola Tanasković i Uroš Trifunović (Mega)...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar