Video: Mekgregor tuče starije ljude po kafanama!

Mekgregor pesnicom udario starijeg muškarca u pabu! Mediji su objavili snimak na kom se vidi kako kontroverzni borac Konor Mekgregor udara pesnicom starijeg muškarca u jednom pabu.

  • Sport
  • Ostali sportovi


Mekgregor opet šokira: Udario starijeg čoveka u pabu! Šta još da očekujemo od nekadašnjeg šampiona?!

U obrazloženju se navodi da se incident desio u aprilu ove godine, kao i da bivši UFC šampion nije snosio posledice za ono što je uradio.

Navodno je stariji muškarac odbio da degustira alkoholno piće Mekgregorovog brenda, te da je dva puta sklanjao čašu koju je borac stavljao ispred njega.

U jednom momentu je Mekgregor levom rukom udario muškarca, posle čega su ljudi iz njegovog okruženja reagovali i "odneli" ga iz paba.Teško je i pobrojati sve incidente u kojima je učestvovao Konor Mekgregor (31) neobuzdani bivši šampion UFC kategorije.

Kontroverzni Irac je bio hapšen, osuđivan, tukao se ispred dvorana i radio mnoge stvari koje veliki sportisti ne bi trebalo ni da pomisle. 

Nažalost, prethodnih dana on je opet izgubio bitku sa svojim temperamentom.

Američki portal "TMZ" sports objavio je u četvrtak video snimak na kojem je Mekgregor "uhvaćen" kako udara jednog starijeg čoveka posle kratke rasprave za šankom u pabu.

Posle pretrpljenog udarca, neimenovani muškarac je ostao na nogama, dok je Mekgregora društvo odvuklo, da ne bi napravio još veći incident.

Prema pisanju irskih medija, Mekgregoru je bar jedna osoba za šankom dobacila da ga je "Rus prebio", sa jasnom aluzijom na njegov poraz u duelu protiv Habiba Nurmagomedova, posle čega je Irac završio karijeru.

Izvor: B92/mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.