Ambiciozni čika Ljorente (34)...

Traži ugovor na tri godine i platu od 4. 000. 000! Lacio već odustao, da li će i Napoli i Mančester junajted. . .

Fudbal 10.08.2019 | 13:42
Ambiciozni čika Ljorente (34)...
Na vrhuncu je bio paklen igrač, a iako već neko vreme to nije niko ne može da Fernandu Ljorenteu kaže da ne ume da završi posao kad mu se pruži šansa. Otkako je napustio Svonsi pre dve godine – a tamo je za sezonu postigao 15 golova – još toliko je dao i u dresu Totenhema, iako je u Londonu šansu dobijao na kašičicu. Sad je slobodan igrač. I dovoljno iskusan da zna da to može da iskoristi da sebi obezbedi još jedan unosan ugovor.

Samo što možda i preteruje. Naime, Korijere delo Sport piše da je nekadašnji igrač Juventusa potencijalnim poslodavcima unapred poručio: dolazim za trogodišnji ugovor i platu od 4.000.000 evra po sezoni.

Utisak je previše s obzirom da su mu već pune 34 godine, ali u svetu sumanutih obeštećenja to što on dolazi kao slobodan igrač nije zanemarljiv podatak.

Lacio ga je ipak odjavio kad je čuo koliko traži, a sad se čekaju Napoli i Mančester junajted. Napoli celog leta traži napadača, dok je Junajted postao deficitaran na toj poziciji kad je prodao Romelua LukakuaInteru. Junajtedu Ljorente odgovara i zato što po isteku prelaznog roka u Premijer ligi može da dovodi samo igrače sa čistim papirima. S druge strane, Napoli se i dalje nada Mauru Ikardiju, ali ako ne uspe Bask bi bio dobra alternativa.

Jeste to velika plata, ali ipak je za džabe.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar