Trampa velikana - Juve i Siti mijenjaju bekove!

Šampion Engleske sprema novi veliki transfer, na pomolu trampa sa "starom damom".

Fudbal 05.08.2019 | 15:36
Trampa velikana - Juve i Siti mijenjaju bekove!
Mančester siti je blizu realizacije "razmjene" sa Juventusom u koju će biti uključeni Žoao Kanselo i Danilo, prenosi "Skaj Italija".

Pep Gvardiola planira da dodatno ojača ionako jak sastav, a portugalski desni bek bi svakako bio nadograđivanje na postojeći kadar. Danilo je u takvoj postavci stvari suvišan na "Etihadu", ali torinski klub drage volje želi da ga vidi u svojim redovima.

Brazilac je napredovao pod španskim trenerom, stekao potrebno iskustvo i navikao je na pas-igru kakvu potenciraju i ekipe Mauricija Sarija, pa stoga italijanski stručnjak vjeruje da bi se dobro uklopio u njegovu ideju.

Kanselo bi, s druge strane, desnom boku Sitija donio prodornost i hitrinu koja je djelimično nedostajala kad god u sastavu nije bio Kajl Voker, a čini se da bi reprezentativac Portugala možda bio i prvi izbor za Gvardiolu.

Dva kluba su brzo došla do dogovora, pregovori nisu trajali dugo iako se isprva činilo da će se teško "naći" na sredini. Juve je želio nešto više od 30 miliona evra i Danila za svog fudbalera, ali su naposljetku ipak pristali na takve uslove pa se sad čeka ozvaničenje posla.

Prvi koji će dogovarati sopstvene uslove od dvojice fudbalera jeste Brazilac, a ukoliko on pronađe "zajednički jezik" sa novim poslodavcima, razmjena bi trebalo da prođe bez većih komplikacija.

Siti dolaskom Kansela praktično ne bi imao slabo mjesto u ekipi, a samim tim će vjerovatno i u novoj sezoni Premijeršipa biti prvi favorit za osvajanje i novu odbranu titule.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar