Republika Srpska preko Partizana do finala!

Sigurna pobjeda U-16 reprezentacije Republike Srpske protiv vršnjaka beogradskog Partizana, na otvaranju prvog Međunarodnog turnira u Banjaluci, za fudbalere rođene 2003. i 2004. godine.

Fudbal 03.08.2019 | 13:04
Republika Srpska preko Partizana do finala!
Ni kiša, koja je povremeno padala i natopila teren, nije zasmetala mladim fudbalerima Republike Srpske da na Gradskom stadionu u Banjaluci pokažu raskošan talenat i u uvodnom meču prvog Međunarodnog turnira za fudbalere rođene 2003. i 2004. godine upišu ubjedljiv trijumf protiv beogradskog Partizana.

Mlade nade Srpske, koje s klupe predvodi selektor Igor Janković, prikazale su mnogo bolju igru protiv "crno-bijelih" vršnjaka i na kraju slavile 4:2 (2:1), te se plasirale u finale, gdje će im rival biti bolji Olimpija iz Ljubljane, koja je u drugom polufinalnom susretu deklasirala austrijski Kapfenberg 5:0.

REPUBLIKA SRPSKA - PARTIZAN 4:2 (2:1)

Finalni meč na programu je u nedjelju od 11 časova, a dva časa ranije biće odigran susret za treće mjesto.

Podsjetimo, za mlade fudbalere nakon današnjih polufinalnih mečeva turnira, večeras će biti organizovano zajedničko druženje i šetnja Banjalukom, kako bi se upoznali sa gradom na Vrbasu, koji je domaćin prvog turnira ove vrste, koji je organizovao Fudbalski savez Republike Srpske.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar