Jović izbjegao težu povredu i počeo sa treninzima!

Napadač Real Madrida Luka Jović nije doživeo ozbiljnu povredu u prijateljskom meču protiv gradskog rivala Atletika na turneji u SAD.  Jović već trenira, neka se spremi Salcburg. . .  Ipak ćemo videti srpskog napadača još jednom tokom pripremnih utakmica, ako naravno Zidan tako odluči.

Fudbal 02.08.2019 | 21:18
Jović izbjegao težu povredu i počeo sa treninzima!
Jović se na utakmici u Nju Džersiju sudario sa golmanom Janom Oblakom i morao da napusti meč već u 30. minutu zbog povrede skočnog zgloba.

Lekarski pregledi pokazali su da povreda nije teže prirode, iako su postojale najave pauze od mesec dana, Jović je već odradio individualni trening u Madridu, dok je ekipa na Audi kupu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, plaćen ovog leta 60 miliona evra Ajntrahtu iz Frankfurta, uskoro će ponovo moći da igra takmičarske utakmice.

Navijači "kraljevskog kluba" su odahnuli!

Luka Jović je napustio utakmicu protiv Atletiko Madrida (3:7) već posle pola sata zbog povrede zgloba zadobijene u duelu sa golmanom Janom Oblakom, a prema prvoj reakciji srpskog napadača delovalo je da nije nimalo prijatna situacija...

Zatražio je izmenu, otišao u svlačionicu gde mu je ukazana pomoć, ali već nekoliko dana kasnije pokazao je da je savršeno spreman - pošto VEĆ trenira sa ekipom.

Luka Jović je ovog utorka odradio kompletan trening sa ekipom, uz "kontakt" igru, tako da se Zinedinu Zidanu stavio na raspolaganje za poslednje pripremne mečeve pred novu sezonu, iako je delovalo da više neće imati šansu dok ne počne prvenstvo.

Priliku da zaigra u napadu imaće već 7. avgusta protiv Salcburga, na stadionu "Red Bul arena", dok je poslednji duel zakazan 11. avgusta protiv Rome na "Olimpiku".

S obzirom na to da je potpuno zdrav i da je Karim Benzema već dokazao da će biti prvi izbor u novoj sezoni, ako je tu uopšte bilo dileme, očekivano je da Zinedin Zidan pruži šansu srpskom napadaču koji je imao malu minutažu do sada.

Na prvom meču protiv Bajerna je ušao u drugom poluvremenu, protiv Arsenala je izveden posle 15 minuta zbog isključenja Nača, dok ga je protiv Atletika zaustavila povreda u 30. minutu.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar