Poruka Grobara upućena Slovacima - HVALA!

Navijači Partizana podigli transparent zbog dobro poznatog stava Slovačke o Kosovu. Takođe, setili su se i preminulog novinara Igora Bulata.

Fudbal 02.08.2019 | 09:16
Poruka Grobara upućena Slovacima - HVALA!
FK Slovan iz Bratislave stekao je prethodnih nedelja simpatije mnogih u Srbiji, bez obzira na to za koga navijaju.

Podsetimo, srpski internacionalci koji igraju za taj klub, Dejan Dražić i Aleksandar Čavrić, odbili su pretprošle nedelje da igraju protiv šampiona samoproglašene republike "Kosovo", a klub ih je podržao u tome

Povrh toga, navijači Slovana istakli su parolu podrške Srbiji u borbi za Kosmet i svesno rizikovali potencijalnu kaznu UEFA, na koju je njihov klub upozorio i pre gostovanja Feronikela u Slovačkoj.

Navijači Partizana tim povodom su u četvrtak podigli transparent zahvalnosti Slovanu, njegovim pristalicama i Slovačkoj.

"Hvala navijačima Slovana iz Bratislave i slovačkom narodu za podršku", pisalo je na paroli na slovačkom jeziku.

Prošle nedelje, poruku zahvalnosti istakli su i navijači Zvezde, na utakmici protiv Helsinkija u Beogradu.

Ove večeri u Humskoj je pred početak utakmice okačen i transparent posvećen preminulom novinaru Igoru Bulatu, velikom navijaču Partizana.

Takođe, pred meč je bio održan minut ćutanja, u znak sećanja na mladića poginulog u nedavnoj saobraćajki kod Šapca. On je bio prijatelj štoper crno-belih Strahinje Pavlovića, koji je članove porodice i prijatelje nesrećnog momka pozvao na večerašnji meč.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar