Boka zvala Inter i hoće Ikardija!

Kontakti su uspostavljeni.

Fudbal 31.07.2019 | 14:01
Boka zvala Inter i hoće Ikardija!
Boka Juniors će u narednim danima sigurno ostati bez Darija Benedeta koji se seli u Olimpik iz Marselja, a ako se određene kockice budu posložile gigant iz Buenos Ajresa mogao bi da dobije spektakularno pojačanje – Maura Ikardija!

To je za argentinske medije otkrio prvi čovek Boke Danijel Angelići.

“Znam da je Nikolas Burdizo (sportski direktor prim. aut.) stupio u kontakt s Interovim potpredsednikom Havijerom Zanetijem kako bi se raspitao oko situacije s Ikardijem. Ništa nas ne košta što smo pitali, a mogli bismo mnogo da dobijemo“, priznao je Angelići.

Ikardi je odavno izolovan od strane Antonija Kontea, generalnog direktora Bepea Marote i predsednika Stivena Žanga, a poslednja dva meseca dovodi se u vezu sa Juventusom, Napolijem, Romom, Pari Sen Žermenom i Mančester junajtedom.

Pošto se Juventus okomio na Romelua Lukakua iz Mančester junajteda, najrealnije je da Ikardi karijeru nastavi u Napulju, gde ga Aurelio de Laurentis čeka raširenih ruku, a sada je i Boka postala realna opcija, možda i najbolja ako Ikardi želi da vrati svoju karijeru na pravi kolosek. Ne samo na klupskom, već i na reprezentativnom nivou, gde je uglavnom u drugom planu ili čak i bez poziva.

Možda bi upravo transfer na Bombonjeru uz neke dobre partije mogle da ubede ljude iz Fudbalskog saveza Argentine da ponovo uzmu Ikardija u obzir, a možda i da nedavno ražalovani kapiten Nerazura povrati deo stare cene.

Naravno, ovde bi u obzir došla samo pozajmica, jer Boka nema finansijskih sredstava da plati Ikardija. Doduše, Interu su pod hitno potrebne pare kako bi mogao da nastavi trku za potpis Lukakua, ali i Edina Džeka, koga Antonio Konte takođe želi u svom timu.

Podsetimo, Boka je takođe u pregovorima i s francuskim napadačem Andre Pjerom Žinjakom, a nedavno je u Buenos Ajres stigao bivši kapiten Rome Danijele de Rosi. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar