Tadić: Ja sam gladan, Ajaks je gladan trofeja!

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić bio je presrećan posle osvajanja pehara Superkupa Holandije i pobede njegovog tima nad PSV-om od 2:0.

Fudbal 28.07.2019 | 16:14
Tadić: Ja sam gladan, Ajaks je gladan trofeja!
Tadić se nije upisao u strelce, ali jesu Kasper Dolberg i Dani Blind. Tako je ekipa Erika ten Haga na najbolji način počela i novu sezonu.

Tadiću je ovo treći pehar sa klubom iz Amsterdama, posle duple krune, prvenstva i Kupa Holandije, stigao je i Superup.

Praktično od dolaska srpskog fudbalera u redove Ajaksa, klub ne zna za neuspeh, osvojio je sva tri domaća trofeja. Ipak, Tadić kaže da svi u klubu žele da ih bude još mnogo.

"Ceo tim je gladan pehara, ja sam gladan pehara. Ovo je veoma važno takmičenje i pobeda na startu sezone je izuzetno bitna. Srećan sam što smo ispunili cilj. Uvek je teško pobediti ekipu kao što je PSV", rekao je Tadić.

Klub je u letnjem prelaznom roku doveo nekoliko pojačanja, Kvinsi Promes je jedan od njih. Tadić kaže da se ne plaši konkurencije u napadu.

"Konkurencija je uvek dobra stvar. Još je rano za ocene o tome kako su se novajlije uklopile u tim, ali ne sumnjam da će biti sve bolji. Što se mene tiče, volim ovaj klub i osećam se zaista dobro ovde", zaključio je kapiten Ajaksa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar