Dragan Mrđa odveo Ebisilija u Japan!

Ugovor na dve i po godine, plata 600. 000 evra, Crvenoj zvezdi obeštećenje 500. 000.

Fudbal 28.07.2019 | 13:42
Dragan Mrđa odveo Ebisilija u Japan!
Lorenco Ebisilio je predstavljen kao novo pojačanje japanske Džubilo Ivate. U transferu je posredovao novopečeni menadžer Dragan Mrđa, a Holanđanin je potpisao ugovor na dve i po godine. Srpski šampion će na osnovu obeštećenja inkasirati 500.000 evra, a kako saznaje MOZZART Sport Ebisilio će godišnje zarađivati 600.000 evra

Ebisilio je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta kao veliko pojačanje iz APOEL-a za obeštećenje od 600.000 evra. Nekadašnji izdanak Ajaksove fudbalske škole, iako je saigrače impresionirao fudbalskim umećem na treninzima, na terenu nikako nije uspeo da iskaže sav kvalitet.

"Hvala svima koji su učestvovali u velikim rezultatima prošle sezone. Bila mi je čast da nosim crveno-beli dres. Hvala svim zaposlenima u klubu, igračima i naravno sjajnim navijača. Želim vam sve najbolje i verujem da ćete imati još više uspeha u Budućnosti", poručio je Ebisilio.

Tokom prošle sezone sakupio je tačno 30 nastupa u dresu Crvene zvezde i postigao tri gola, uz devet asistencija. Pre Crvene zvezde, a nakon matičnog Ajaksa, nastupao je za Metalurg iz Donjecka, Gabalu, Mordoviju, Anži i pomenuti APOEL.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar