I on je Boka!

Danijele de Rosi obukao dres kluba s Bombonjere!

Fudbal 27.07.2019 | 13:42
I on je Boka!
"Ovo je Boka".

Uzviknuo je Danijele de Rosi reči koje je verovatno ceo svet želeo da čuje ovih dana! Verni sin Rima od danas je i definitivno novi fudbaler Boke Juniors, a u specijalnom video klipu Capitan Futuro obratio se navijačima kluba s Bombonjere, čija je srca osvojio a da još nije odigrao ni sekund.

“Moje srce pripada Romi, ali neverovatno mi se sviđa Boka i još kao klinac sam je stalno gledao na televiziji. Boka je imala Maradonu, a zaljubio sam se u ovaj stadion i strast svih navijača“, priznao je De Rosi u prvom obraćanju javnosti i dodaje:

“Ovaj klub su osnovali Italijani, zato se osećam kao kod kuće. Ovo je veliki klub, klub u koji verujem“.

De Rosi ne krije da je tokom karijere nekoliko puta imao ozbiljnu želju da se oproba na drugom kraju planete.

“Želeo sam da dođem u Južnu Ameriku, ali i da se bar jednom uspenjem uz stepenice čuvene Bombonjere kao igrač Boke, što će biti pravo zadovoljstvo. Najvažnija stvar na svetu je da ispunjavate svoje snove, a meni je Boka upravo ispunila jedan. Hvala ti, Boka. Ovo je Boka“.

Podsetimo, De Rosi je sa Bokom potpisao ugovor do kraja argentinskog prvenstva u martu, s tim što ima klauzulu da iz ugovora izađe u januaru. Za svoj boravak u Boki biće isplaćen 500.000 evra. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar