Odlična vijest: Ognjen Kuzmić napustio bolnicu!

Konzilijum lekara dopustio je košarkašu da kod kuće nastavi lečenje od posledica udesa.

Košarka 25.07.2019 | 21:30
Odlična vijest: Ognjen Kuzmić napustio bolnicu!
Dan nakon što je dao prvu izjavu i potvrdio svima da se oporavlja od teške saobraćajne nesreće, centar reprezentacije Srbije i Crvene zvezde Ognjen Kuzmić pušten je na kućno lečenje.

"Lekari su izuzetno zadovoljni oporavkom centra crveno-belih, koji oporavak nastavlja u društvu porodice, ali uz konstantne kontrole i nadzor lekara. Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, pušten je u četvrtak uveče na kućno lečenje", saopštila je Zvezda u četvrtak.

Klub sa Malog Kalemegdana naveo je i razlog te odluke.

"Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu".

Klub se još jednom zahvalio lekarima iz Banjaluke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se pre 11 dana činilo nemogućim - a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole lekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.

Takođe, odlična vest je i da je Kuzmićev prijatelj takođe sve bolje.

"Klub izražava veliko zadovoljstvo i povodom vesti koju je dobio od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će iBogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno lečenje".

"KK Crvena zvezda mts još jednom se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Ognjenu Kuzmiću u ovoj velikoj borbi, koja je na sreću okončana velikom pobedom našeg 'Kuzme', poruka je crveno-belih.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Boki

25.07.2019 21:38

Želim ti brz oporavak, ali i da odgovaraš pred zakonom za svoje greške u vožnji.

ODGOVORITE