Posljednja cigla Atletikove odbrane!

Završen Tripijer, Čolo prebacio 200. 000. 000 evra! Madriđani sve jači!

Fudbal 17.07.2019 | 21:49
Posljednja cigla Atletikove odbrane!
Kupljen je i poslednji deo Čolove slagalice u odbrani. Novi član Atletiko Madrida je Kiran Tripijer, doskorašnji desni bek Totenhema, čime je Dijego Simeone okončao rekonstrukciju poslednje linije i iz temelja promenio njen izgled.

Reprezentativac Engleske doputovao je sinoć u glavni grad Španije, danas će, pošto prođe obavezne lekarske preglede, potpisati ugovor   postati čak osmo pojačanje Jorgandžija ovog leta. Atletiko će u London prebaciti 24.000.000 evra, pa će svi biti zaodvoljni realizacijom ovog posla.

Doduše, sam Tripijer nije bio prva opcija Dijega Simeonea. Jurio je Argentinac Hisaja iz Napolija i Munijeaiz Pari Sen Žermena, ali kako su mu ostali van domašaja, okrenuo se trećoj opciji i relativno brzo završio transfer. Čak je Atleitko nudio napadača Anhela Koreu Totenhemu, kako bi spustio cenu za obeštećenje, ali na kraju Maurisio Poketino nije bio za tu opciju, već samo za keš i na kraju je dobio „živu lovu“.

Tripijer stiže u Atleitko da zameni dugogodišnjeg desnog beka Huanfrana. Osim njega, potpuno novi izgled odbrane čine štoperi Felipe, levi bek Renan Lodi, a svakog dana očekuje se potpis Espanjolovog centralnog defanzivca Marija Hermosa, za 20.000.000 evra. Osim njih, angažovani su napadači Benfike Žoao Feliks i Ivan Šaponjić, centralni vezni Reala Markos Ljorente, besplatno je stigao Ektor Erera iz Porta, došao je u Nikolas Ibanjez iz San Luisa, a ukupna suma za obeštećenja je 220.000.000 evra.

Na tome se Čolo neće zaustaviti.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar