Boki 13 u pritvoru

Bojan Jovanovski dolijao zbog iznude i pranja novca. Drugom osumnjičenom, Zoranu Milevskom, sud je takođe odredio pritvor do 30 dana.
 

Zabava 17.07.2019 | 12:24
Boki 13 u pritvoru
SUD u Skoplju odredio je pritvor do 30 dana Bojanu Jovanovskom, poznatijem kao Boki 13, osumnjičenom za iznudu i pranje novca. Rijaliti zvezda, danas čelnik kablovske televizije 1 TV, uhapšen je u ponedeljak na graničnom prelazu Bogorodica, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal. Drugom osumnjičenom, Zoranu Milevskom, sud je takođe odredio pritvor do 30 dana i on je već u pritvorskoj jedinici u zatvoru "Sutka".

 Jovanovski i Milevski sumnjiče se za iznudu i pranje novca, a Tužilaštvo u Skoplju pokrenulio je istragu, jer su, navodno, nedozvoljeno snimali javne ličnosti, a zatim iznudom pokušavali od njih da uzmu novac. Jovanovski je, kako se tvrdi, koristeći svoje bliske veze sa jednim javnim tužiocem u ulozi posrednika primao mito od osumnjičenih kako bi im taj tužilac smanjio ili potpuno ukinuo kazne, dok je Milevski povezivao Jovanovskog sa oštećenima.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar