Knjaževac: Ubio unuka i zeta

U Knjaževcu su sinoć hicima iz puške ubijene dve i teško ranjene dve osobe.

Srbija 15.07.2019 | 07:44
Knjaževac: Ubio unuka i zeta
Jedna osoba je preminula na licu mesta, a druga u bolnici nakon što je u njih, rođak pucao iz puške. Tom prilikom su još dve osobe zadobile teže telesne povrede.

Policija je uhapsili Nenada Ronića (63) koji je osumnjičen da je sinoć oko 20 sati u dvorištu porodične kuće u Knjaževcu hicima iz puške ubio dve osobe, a dve teško ranio i potom pobegao sa lica mesta, saznaje Kurir.

Od zadobijenih povreda u dvorištu Ronića odmah je preminuo Jastreb Asanović (38), dok je Ivan Ronić (19) podlegao povredama u knjaževačkoj bolnici.

Ubijeni su inače, kako saznajemo, Ronićev zet i unuk, dok su Romana (20) i B.R. (15) koji su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu, njegova snaja i unuk.

Zločnu je, kako saznaje Kurir, prethodila svađa između Ivana Ronića i njegovog brata od strica K.R. kog je Ivan pretukao, nakon čega se K.R. požalio dedi Nenadu, koji je potom uzeo pušku i otpočeo krvavi pir.

Ronić je nakon krvavog pira bacio pušku u dvorište i pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Kako saznajemo, u porodoci Ronić do sada nije bilo prijava za nasilje, a krvavom zločinu prethodila je porodična svađa.

Policija, po nalogu tužioca, obavlja uviđaj na licu mesta. Policijska uprava u Zaječaru večeras je inače saopštila da je uhapsila napadača koji je u Knjaževcu, hicima iz puške usmrtio dve osobe, od kojih je jedna od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, dok je druga podlegla povredama u knjaževačkoj bolnici.

(Kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

oj

15.07.2019 09:26

Rugal ste se nedavno hrvatma a staje ovo

ODGOVORITE
Name

Vuk

15.07.2019 09:50

"Krv je ljudska rana naopaka, na nos nam je počela skakati" Njegoš Treba čitati i razumeti. Mnogo smo pali kao narod, moralno, etički, duhovno, politički.....

ODGOVORITE
Name

Stana

15.07.2019 15:15

Kako samo ovakve neuracunljive budale mogu posjedovati oruzje?

ODGOVORITE