Video: Pukao ljubavni trougao!

Anamarija Prodan pesnicom na trenera Astre! Rumuni tvrde da je reč o ljubavnoj aferi. . .

Fudbal 14.07.2019 | 16:52
Video: Pukao ljubavni trougao!
Pukao je, izgleda, ljubavni trougao u Rumuniji i to pred TV kamerama. Čuvena menadžerka i nekadašnji Plejbojev model Anamarija Prodan udarila je pesnicom u glavu trenera Astre Dana Aleksu posle utakmice tog tima sa Botošanijem.

Kamerna Pro sporta je snimila trenutak kada je Prodanova izgubila nerve u raspravi i pesnicom u vilicu udarila trenera. Kada su shvatili da su novinari tu ispred njih i da sve vide i snimaju, njih dvoje su se zaključali u kancelariju, gde je rasprava nastavljena.

Kada je Aleksa izašao, sačekali su ga novinari, a on se pravio Englez.

„Šta se desilo? Ništa se nije desilo. Pričali smo o transferima“, rekao je Aleksa.Rumunski mediji bruje da je, ipak, po sredi ljubavna svađa. Iako je Anamarija Prodan u braku sa trenerom Laurentijem Regekamfom, u našem komšiluku tvrde da ima aferu sa Danom Aleksuom. A, on je, po svemu sudeći, zakazao sastanak posle utakmice sa nekom drugom devojkom, koja ga je čekala na parkingu. Prodanova je to videla i izgubila glavu...

Anamarija Prodan je, inače, jedna je od poznatijih menadžerki u zemlji. Prošle godine je poslovala i sa Partizanom, kada je u Humsku dovela Gabrijela Enakea.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

junac

14.07.2019 16:36

Da nije puklo šta drugo.

ODGOVORITE