Junajted diže cijenu Pogbe na 200.000.000 evra!

Pa, ko voli, nek izvoli. . . !

Fudbal 13.07.2019 | 18:08
Junajted diže cijenu Pogbe na 200.000.000 evra!
Odlazak Pola Pogbe sa Teatra snova na momente izgleda kao gotovo završen posao, ali ipak su češći slučajevi kada deluje da smo svetlosnim godinama daleko od realizacije ove operacije.

Pogba sedmicama unazad flertuje s Realom i Juventusom, jer ga Ole Gunar Solskjer ne vidi u ozbiljnijim planovima za budućnost i Junajted je spreman da ga proda, ali agent francuskog veziste Mino Rajolasvima zagorčava situaciju. Italijanski agent s holandskim pasošem duže vreme gazi po živcima ljudi iz Junajteda, a poslednjom izjavom kako Pogba „ne sme da protraći najbolje godine karijere na Old Traford“ sipao je poslednju kap koja je prelila čašu.

Naime, Ed Vudvord i odgovorni u Junajtedu rešili su da u inat Rajoli povećaju traženo obeštećenje za Pogbu sa 180.000.000 na čak 200.000.000 evra i tako dodatno otežaju pregovore Realu i Juventusu. Jasno je svima da će Pogba ovog leta pre otići iz Mančestera, nego da će ostati, a ovaj potez više je znak Rajoli da treba da ima poštovanja prema jednom od najvećih klubova na svetu i da nijedan pojedinac nije iznad Junajteda.

Rajolin animozitet prema Junajtedu mogao bi samo drastično da uspori Pogbin odlazak, možda čak i da ga pomeri za poslednje dane prelaznog roka, dok jedan od najmoćnijih agenata na svetu radi sve kako bi svom klijentu obezbedio transfer što pre.

Navodno, Juventus je sve bliže odluci da se povuče iz trke za Pogbom, pogotovo nakon dolaska Adrijena Rabioa, gde je stigao i Aron Remzi, dok i Real počinje da razmatra druge mogućnosti, mada ostaje na vrhu liste želja Zinedina Zidana. Međutim, kako cela operacija teče sporo, čak bi i Real mogao da napusti pregovarački sto, što Junajted dovodi u neprijatnu situaciju i moraće dobro da izbalansira sve strane kako ne bi ostao bez novca za pojačanja...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar