Federer: Bilo je baš teško, mnogo sam umoran!

Rodžer ipak veruje da će se oporaviti do nedelje i susreta za titulu sa Đokovićem.

Tenis 13.07.2019 | 14:01
Federer: Bilo je baš teško, mnogo sam umoran!
Posle više od tri sata borbe sa Rafaelom Nadalom, legendarni Švajcarac Rodžer Federer nije krio da je vrlo umoran i ispražnjen. On je ipak najavio da će uspeti da se oporavi za nedeljno finale i da će biti dostojan rival najboljem teniseru današnjice - Novaku Đokoviću. 

"Bilo je mnogo teško, baš teško i strašno sam umoran. Rafa je igrao vrhunske poteze i publika je uživala. U nekim trenucima meča sam ja odigravao odlične poene. Odigrali smo puno dugih poena, nije bilo lako ovo preživeti. Na kraju sam pobedio. Naravno da je to bio pravi užitak'', kazao je Fedeks, pa u nekoliko rečenica najavio ono što ga čeka: 

"Novak igra sjajno, fenomenalan turnir je iza njega. Pokazao je zašto je tu gde jeste. Biće ga veoma teško dobiti. Novak od prošle godine igra zaista fenomenalan tenis".

Rafa Nadal bio je vidno neraspoložen, razumljivo:

"Čestitam Rodžeru, danas je bio bolji od mene. On se najbrže kreće od svih, najbrže udara i stalno vas pritiska. Posebno je opsan kada je pun samopouzdanja, a to mu je omogućio prvi set. Imao sam svoje šanse, nisam ih iskoristio i to je to. Moj plan za dalje? Ne, ne zna šta će biti. Još ne znam kako će mi izgledati kalendar", podvukao je Španac. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar