Romariju i Ani godine nisu važne!

Ona je top! Fudbaler u vezi sa devojkom koja je od njega mlađa tri decenije.

Fudbal 10.07.2019 | 16:14
Romariju i Ani godine nisu važne!
Kada je Romario pre 25 godina blistao na Svetskom prvenstvu u Americi i bio proglašen za najboljeg igrača Mundijala, njegova sadašnja devojka nije bila ni u planovima svojih roditelja.

Slavni brazilski fudbaler, koji se posle uspešne karijere posvetio politici, zabavlja se sa Anom Karolinom Nazario, koja je od njega mlađa 31 godinu.

Romario ima 53, a atraktivna studentkinja 22…

"Ljudi nam u život ulaze iz nekog razloga i nešto nas uče, a ti si me naučio ljubiti. Samo znam da osećam nešto prema tebi", podelila je lepa Ana na Twitteru svoja osećanja prema Romario. 

Za razliku od fudbala, u kojem je bio strah i trepet za protivničke odbrane, Romario nema toliko uspeha u politici. Na poslednjim izborima, gde se kandidovao za guvernera Rio de Žaneira osvojio je tek četvrto mesto, sa 8,6 glasova.

Čini se da će mu veza sa Anom još više smanjiti političku popularnost, jer Brazilci ne gledaju blagonaklono na njegovu poslednju ljubavnu romansu, pre svega zbog razlike u godinama. Romario ima sina Romarinja, koji je četiri godine stariji od potencijalne maćehe.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar