Marina mi je rekla - ''bavi se prostitucijom''!

Milica Dabović ponovo udarila na selektora ženske košarkaške reprezentacije Marinu Maljković, a sve zato što je nije uvrstila u tim za minulo Evropsko prvenstvo.

Košarka 10.07.2019 | 00:00
Marina mi je rekla - ''bavi se prostitucijom''!
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije, uprkos mnogim pehovima, uspela je da na svom tlu, osvoji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

Iako smo svi srećni zbog nove medalje za žensku košarku, ima i nezadovoljnih. A najglasnija je nekadašnja članica ovg tima Milica Dabović. U toku turnira, ona je napala Marinu Maljković jer je nije pozvala u tim, iako tri godine ne igra.

Posle takmičenja i osvojene medalje, Milica se nije smirila. Štaviše! Nastavila je istim, žestokim tonom. 

Na svom Instagram profilu ocenila je da je Srbija "MORALA" da ponovi uspeh iz 2015. godine kada je osvojila zlato na EP, a tada je ona bila u timu. Iznela je i tvrdnju da je Marina Maljković hladno odbila da je pozove u tim, prilikom njihovog susreta u Turskoj, rekavši joj: "Pusti košarku, bavi se prostitucijom".

"Da li je Srbija mogla bolje? Mogla je, ali nije. Pehar prvaka Evrope sam kao kapiten ponosno donela u Beograd 2015. godine i zato sa punim pravom mogu sad da kažem: Zlato je ove godine moglo i moralo da ostane u našem Beogradu. Nije, jer na klupi imamo to što imamo, trenera koji pravi loše izmene i donosi loše odluke. O ljudskim osobinama neću, mnogo toga ćete pročitati u mojoj knjizi", napisala je MIlica Dabović.

Odlučila je i da sa javnošću podeli razgovor sa Marinom Maljković, koji je, tvrdi, vođen prilikom njihovog susreta prošle godine posle utakmice Fenerbahče - Galatasaraj.

"Tada sam srela Maljkovićku, prišla, javila se, i ponosno izgovorila ove reči: 'Šefice, želim da se vratim i igram za reprezentaciju u Beogradu, biću spremna. Želim da treniram i ginem na parketu, nađem tim! Srećna sam'. U jednom dahu mi je samo rekla da neću igrati za repezentaciju i da nema potrebe više da igram košarku. Između ostalog, pitala me je kako stojim finansijski. Rekla sam da se vraćam na teren posle porođaja i da ću novac ponovo zaraditi svojim trudom i radm. Držala sam četvoromesečnog sina u rukama. Takva kakva je, rekla mi je hladno: 'Mani se košarke, probaj sa prostitucijom ovde u Turskoj da dođeš do para, pa ću te zaposliti za godinu, dve'", tvrdi Milica Dabović i dodaje da se o njenim (Marine Maljković) "neljudskim kvalitetima može napisati enciklopedija.

Nezadovoljna je i stanjem u Savezu i tvrdi da je sabotiraju oko organizacije kampa za decu.

"U Savezu sve funkcioniše po principu - ja tebi serdare, ti meni vojvodo. A koja smo mi gov** to mi znamo!", tvrdi Milica Dabović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Banja Luka

10.07.2019 09:15

Nije pogresila.starleta

ODGOVORITE
Name

Šofer

10.07.2019 13:46

Vala joj je dobro i rekla. Na kraju krajeva postavlja se pitanje forme nakon tri godine neigranja i trudnoce?

ODGOVORITE