Fiorentina blindira Milenkovića!

I jača poziciju na tržištu: Novi ugovor nakon odmora, samo nepristojna ponuda menja situaciju.  Povećanje ličnih primanja za srpskog štopera.

Fudbal 05.07.2019 | 18:50
Fiorentina blindira Milenkovića!
Fiorentina je odabrala dobru startnu pozicju na tržištu kada je u pitanju stataus Nikole Milenkovića i želi dodatno da je učvrsti ovog leta. Kako piše Korijere delo Sport, srpskom štoperu će odmah nakon povratka sa odmora biti ponuđen novi, znatno bolji ugovor od sadašnjeg koji iznosi svega 500.000 evra po sezoni.

Isti izvor navodi da su u klubu promenili ploču, žele da sačuvaju igrača, kojeg samo neka vrsta nepristojne ponude sada može da odvede sa Artemio Frankija.

Jasno je da u Firenci sa novim ugovoro žele potpuno da rasterete talentovanog igrača, posle čega bi daleko lagodnije mogli da se ponašaju na samom tržištu i pregovaraju sa drugim timovima.

Velikog interesovanja za Milenkovića bilo je još tokom prošle zome nakon što su konkretizovana interesovanja Juventusa, Mančester junajteda i Atlketiko Madrida, ali su u Firenci ostali imuni na to, čekajući pravu priliku za eventualni transfer.

Milenković će se ubrzo sastati sa klupskim čelnicima i utvrditi visinu ličnih primanja, posle čega će započeti pripreme za narednu sezonu. Ipak, leto je prilično dugo, a nepristojna ponuda može da stigne svakog časa, tako da će njegov status sve do kraja prelaznog roka izvesno biti otvoren.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar