Rikardo poručio Zvezdi...

Sledeći put pitajte mene, a ne prevodioca! Napadač Partizana Rikardo Gomeš oglasio se povodom navoda da je Tomane rekao da je Crvena zvezda najveći klub na Balkanu.

Fudbal 05.07.2019 | 18:12
Rikardo poručio Zvezdi...
Rikardo odmah odgovorio: Partizan je najbolji! Napadač Partizana Rikardo Gomeš odmah odgovorio posle konferencije za novinare novog igrača Crvene zvezde Tomanea. "Sledeći put pitajte mene, ne prevodioca".

Reagovanje napadača Partizana Rikarda Gomeša, koji je, neočekivano, postao jedna od "tema" današnjeg sportskog dana.

Naime, novi igrač Crvene zvezde Tomane je na konferenciji za novinare rekao, između ostalog, i da je pre dolaska u redove srpskog šampiona, razgovarao sa pojedinim portugalskim igračima koji su igrali ili igraju u Srbiji o njihovim iskustvima. Između ostalog i sa napadačem Partizana Rikardom Gomešom.

Prevodilac je ovako preneo reči Tomanea: "Razgovarao sam sa nekoliko igrača koji su igrali u Srbiji i na Balkanu, kao i sa Rikardom koji mu je rekao da je Zvezda najveći klub na Balkanu".

Rikardo je bio pronuđen da reagije na ovo, pa je na svom Instagram profilu objavio ovo:

"Za mene je jedan jedini i najbolji klub u Srbiji samo Partizan! Sledeći put pitajte mene ,a ne prevodioca!", poručio je Rikardo preko Instagrama.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar