Niksi odustali od Kavaja, još tri tima u igri!

U silnom iščekivanju odluke Kavaja Lenarda tu je i stvar koja izluđuje navijače, pošto su navikli da "čekiraju" i lajkove, šerove, komentare, smajlije i šta sve ne - u potrazi za "rješenjem rebusa".

Košarka 04.07.2019 | 21:40
Niksi odustali od Kavaja, još tri tima u igri!
Pitanje svih pitanja u NBA ligi - čiji dres će od oktobra nositi Kavaj Lenard?

Najbolji košarkaš Amerike u prethodnoj sezoni, iako je to zvanično priznanje otišlo u ruke Janisa Adetokunba koji je izabran za MVP-a zbog glasanja tokom prvog dijela sezone, najveće je ime "prelaznog roka" koje nije odabralo gde će nastaviti karijeru, što su već učinili Kavaj Lenard, Kajri Irving, Dianđelo Rasel, Al Horford i drugi...

Donio je šampionski pehar Torontu i onda odlučio da "izađe" iz ugovora - spreman da sasluša ponude svih zainteresovanih strana, onih koji mogu da ga priušte.

Velike ambicije imali su Niksi, ali su one naprasno "srušene" kada je lutrija odlučila da izbor prvog pika ode u Pelikanse, čime su im "oteli" zvijezdu u nastajanju Zajona Vilijamsona, zbog čega su odmah postali manje poželjna destinacija za slobodne agente...

Jedan od onih koje su vrebali bio je upravo Kevin Durent, ali je on otišao u komšiluk.

Trebalo je da se sastanu sa Kavajem Lenardom kako bi mu predočili šta su njihovi planovi za narednu sezonu, ali su odustali u posljednji čas!

Razlog je taj što je Lenard tražio previše vremena da "razmisli", a Niksima je vrijeme "curilo" pošto bi, u slučaju da ih na kraju odbije, morali da se zadovolje igračima koji su preostali na tržištu, sve vrijeme brinući o "seleri kepu".

To je značilo da su u igri preostala još samo dva grada, a tri kluba!

U pitanju su naravno Toronto Reptorsi, koji želi da Kavaja učini zaštitnim licem svoje franšize i u narednim godinama, odnosno Klipersi i Lejkersi, koji se utrkuju za potpis igrača koji je planirao da se ovog ljeta vrati u rodni grad - Los Anđeles.

Lejkersi imaju prednost u tome što imaju "opasniji" projekat čiji su dio Lebron Džejms i Entoni Dejvis, dok je prednost Klipersa što bi Lenard i dalje bio "prva violina" tima.

Zadržali su Lua Vilijamsa i Patrika Beverlija, "izvisili" su u pokušaju da dovedu Džimija Batlera iz Filadelfije pošto nije mogao da sačeka odluku Kavaja Lenarda i završio je u Majamiju, a i dalje imaju jednog od najboljih trenera lige u Doku Riversu.

I pored primamljivih ponuda timova iz "El Eja", insajderi kažu da je prednost i dalje na strani Toronta - neki čak tvrde i 99%.

Ipak, u takve informacije treba do kraja sumnjati pošto je Kavaj Lenard jedan od rijetkih košarkaša u NBA ligi iz čijih bliskih krugova "ne cure informacije", pošto je u pitanju igrač koji čak ne koristi ni društvene mreže...

U silnom iščekivanju to je i stvar koja izluđuje navijače, pošto su navikli da "čekiraju" i lajkove, šerove, komentare, smajlije i šta sve ne - u potrazi za "rješenjem".

Lenard je ipak drugačiji i moraćemo da ga sačekamo vjerovatno do kraja 6. jula!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar