Partizan danas u Ugljeviku protiv Zvijezde 09!

Partizan bez Sume, Rikarda i Stojkovića na testu sa Zvijezdom.  Crno-beli će od 18 časova igrati u Ugljeviku.

Fudbal 30.06.2019 | 12:51
Partizan danas u Ugljeviku protiv Zvijezde 09!
Druga provera za Partizan. Prvu je izgubio od pogoričke Budućnosti (1:0), a drugu će imati u Ugljeviku. Crno-beli će danas (18.00) odmeriti snage sa Zvijezdom 09 iz Etno sela Stanišići, tima koji se takmiči u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Trener Partizana Savo Milošević poveo je na put 24 igrača, među kojima nema Rikarda Gomeša, koji čeka transfer na Bliski istok, pa zbog toga je „pošteđen“ utakmica na pripremama, a nema ni Vladimira Stojkovića, prvog golmana crno-belih, koji tek hvata takmičarski ritam, jer se kasnije priključio pripremama. Sa ekipom nema ovog puta Sejdube Sume, koji se bavi administrativnim poslovima pred polazak na drugi deo priprema u Sloveniju.

Na spisku putnika koje je odredio Savo Milošević za meč sa Zvijezdom su: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Periša Pešukić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Lazar Pavlović, Strahinja Jovanović, Ognjen Ožegović, Ivan Milosavljević, Aleksandar Šćekić, Miljan Momčilović, Aleksandar Lutovac, Filip Stevanović, Nikola Lakčević, Đorđe Ivanović, Armin Đerlek, Slobodan Stanojlović.

Dakle, prvi put u crno-belom dresu trebalo bi da nastupi Aleksandar Lutovac, koji se pre nekoliko dana vratio sa Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije.

Partizan će u utorak pripreme nastaviti na slovenačkom Pohorju, gde će udariti “glazuru” za start sezone.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar