Zakarić ide za 800.000!

Partizanu se javila redovna mušterija! Reprezentativac BiH blizu transfera u Tursku.

Fudbal 24.06.2019 | 10:38
Zakarić ide za 800.000!
Budućnost Gorana Zakarića više nije u Partizanu što je trener Savo Milošević jasno pokazao tako što ga je precrtao sa spiska putnika za pripreme na Zlatiboru. Ali zato jeste u Turskoj!

Kako MOZZART Sport saznaje, Zakarić je blizu transfera u tursku Konju.

Turski prvoligaš je Partizanova stara mušterija koja je redovno kupovala u Humskoj. Ranije su iz Partizana u Konju dolazili Miloš Mihajlov i Marko Jevtović, a sada bi njihovim stopama trebalo da krene i GoranZakarić.

Prema saznanjima našeg portala, Konja je za reprezentativca Bosne i Hercegovine ponudila 800.000 evra na ime obeštećenja što su u Humskoj prihvatili. S obzirom da je pre godinu dana došao za 150.000 evra i da trener Milošević ne računa na njega, Partizan nije smeo da propusti šansu za čist profit. 

Zakarić se i zimus pominjao u sferi interesovanja nekih klubova iz Turske, a sada je Konja prešla sa reči na dela. U narednim danima bi trebalo da budu ugovoreni svi detalji transfera i da Zakarić postigne sporazum oko ličnih uslova sa turskim klubom.

A put Turske bi možda u narednim danima mogao i levi bek Nemanja G. Miletić. Ni on nije u planovima trenera Miloševića, ostao je u grupi igrača koji treniraju u Beogradu i čekaju ponude. Prema saznanjima MOZZART Sporta, levi bek je interesantan jednom turskom klubu. Čeka se da Partizan i igrač dogovore uslove odlaska.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar