Golišava fotka iz tramvaja hit

Na popularnoj Facebook stranici Slavorum objavljena je fotografija iz, kako se čini, zagrebačkog tramvaja koja je veoma brzo postala hit zahvaljujući djevojci koja pozira na njoj.
 

Zabava 12.06.2019 | 17:26
Golišava fotka iz tramvaja hit
Fotografija prikazuje djevojku u bijeloj majici te u, čini se prema fotografiji, samo gaćicama kako nagnuta posmatra kroz prozor. "Improviziraj. Prilagodi se. Savladaj vrućinu u Hrvatskoj", opis je uz objavu.Fotografija je u samo nekoliko sati prikupila više od 11 hiljada lajkova i mnoštvo komentara.

"Pfff... A kad ja putujem javnim prevozom, samo neke bakice. Neki tipovi imaju svu sreću", "Savladala je jednu vrstu vrućine, no stvorila drugu", "To je zato što su u Hrvatskoj ljudi toliko siromašni da neke djevojke moraju ići uokolo samo u majicama", "Iako na prvi pogled, jedna obična, poluerotska slika, u suštini se radi o slojevitom prikazu prednosti i ljepote homogenog, monokulturalnog društva i života u ambijentu koje ono nosi. Usudio bih se reći, klasični fellinijevski kadar. Bože, hvala ti što sam Hrvat", "Toplinski udar u Zagrebu", bili su samo neki od komentara.

(Agencije)
 

Komentari / 0

Ostavite komentar