U Partizanu bijesni! Neizvjesno dalje učešće u KLS!

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović oglasio se na Twitteru posle prve utakmice finala plej-ofa domaćeg prvenstva.

Košarka 10.06.2019 | 23:30
U Partizanu bijesni! Neizvjesno dalje učešće u KLS!
Košarkaški klub Partizan razmotriće u utorak dalje učešće u seriji za titulu prvaka Srbije protiv Crvene zvezde, saopštio je njegov predsednik Ostoja Mijailović.

Prvi čovek crno-belih oglasio se nedugo nakon što je trener Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare protestovao zbog svog isključenja u 31. minutu i zato što "ličnosti koje misle da su zvezde" ne dozvoljavaju da igrači odluče pobednika.

"KK Partizan ne dozvoljava da njegovi igrači i treneri budu izloženi stvarima koje nemaju veze sa sportom i učiniće sve da ih od skandala poput večerašnje utakmice zaštiti! Već ujutru imamo sastanak na kojem ćemo najozbiljnije razmotriti ima li poente nastaviti učešće u KLS!", napisao je Mijailović na svom Twitter profilu.

Zvezda je počela finalnu plej-of seriju pobedom - 98:94.

Drugi meč, u kome je Partizan domaćin, trebalo bi da se igra u sredu od 19 časova (TV Arena sport 1).

Andrea Trinkijeri apostrofirao je i razliku u broju izvedenih slobodnih bacanja - 42:24 u korist branioca titule i aktuelnog ABA šampiona, a taj aspekt utakmice takođe je bio centralna tačka navijačkog nezadovoljstva na društvenim mrežama.

Strateg crveno-belih Milan Tomić kratko je prokomentarisao: "Ako imaju neke komentare u vezi suđenja, to je njihov problem".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar