Takmičenje malih šampiona

U Ugljeviku se danas održava četvrto takmičenje školica sporta, u kojem učestvuje djeca predškolskog i mlađeg školskog uzrasta iz opštine domaćina i gradova Bijeljina, Doboj, Brčko i Tuzla.

Republika Srpska 09.06.2019 | 13:20
Takmičenje malih šampiona
Takmiče se ekipe "Uni Sport" iz Bijeljine, "Sparta" Doboj, "Sportisimo" iz Brčkog, "Delfin" iz Tuzle i domaćini Školice sporta "Mali šampioni" iz Ugljevika, koja je organizator takmičenja. 

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić svečano je otvorio takmičenje naglasivši da je Ugljevik grad mladosti i sporta. 

Perić je u ime domaćina poželio svim gostima da se prijatno i ugodno osjećaju i da iz Ugljevika ponesu lijepe uspomene. 

"Ugljevik je danas pun radosti, sreće i ljepote i želja svih nas je da tako ostane i u budućem periodu", poručio je Perić. 

On je najavio da će opština Ugljevik i u narednom periodu materijalno pomagati ovakve i slične aktivnosti koje promovišu sport i zdrav stil života. 

Zahvalnicu za podršku i pomoć organizaciji današnjeg takmičenja načelniku Periću uručio je organizator Mladen Stevanović. 

"Uz animatore i razne poligonske igrice, mališani se takmiče u motoričkim vještinama i štafetnim igrama, a najbitnije je što je u Ugljeviku prisutno mnogo dječije radosti, smijeha i zabave", rekao je Stevanović, koji je trener u Školici sporta "Mali šampioni". 

On je istakao da je takmičenje prilika da djeca razvijaju sportski duh, te da uživaju u prijateljstvu i drugarstvu. 

"Danas se šalje jasna poruka u kom pravcu djeca žele da rastu i ako bar dio djece nastavi da se bavi sportom takmičenje je uspjelo", rekao je Stevanović. 

On je zahvalio opštini Ugljevik i svim volonterima koji podržavaju takmičenje.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

re

09.06.2019 15:14

Čisto sluđivanje dece i omladine od kad se rode. Sve se to planski i oranizovano radi, a preds opština nemaju nikakva druga posla.

ODGOVORITE