I Crvena zvezda se vraća u "Arenu"!

KK Crvena zvezda svoje evroligaške mečeve u sezoni 2019/2020. igraće u beogradskoj "Areni".  Utakmice Jadranske lige ostaće u dvorani Aleksandar Nikolić.

Košarka 08.06.2019 | 16:37
I Crvena zvezda se vraća u "Arenu"!
To je odlučeno na sastanku čelnika beogradskog kluba i "Arene" održanog u utorak 04.06.2019.godine.

Svoje mečeve u ABA ligi iz ekonomskih razloga, Crvena zvezda će igrati kao i do sada u hali "Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli su se, posle jednogodišnje pauze, vratili u Evroligu osvajanjem ABA lige, gde su u finalu, posle "majstorice", pobedili podgoričku Budućnost.

"KK Crvena zvezda mts se ovom prilikom zahvaljuje Goranu Grboviću i Dejanu Kijanoviću koji su kao vodeći ljudi Arene prepoznali interes srpske košarke i novu mogućnost najboljeg reprezentovanja Republike Srbije, grada Beograda, srpske košarke i KK Crvena zvezda mts koji je prethodnih godina napornim radom, poverenjem navijača, dobrim rezultatima i punim halama izgradila imidž pouzdanog partnera Evrolige", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Raspored odigravanja utakmica u Evroligi u takmičarskoj sezoni 2019-2020 i termini domaćinstava KK Crvena zvezda mts u narednoj sezoni, biće poznati početkom jula ove godine.

Partizan je juče potpisao petogodišnji ugovor s Štark Arenom, gde će igrati sve utakmice u budućnosti, a samo danas kasnije s Malog Kalemegdana stiže "odgovor" - Crvena zvezda će Evroligu naredne sezone igrati upravo u najvećoj dvrani na Balkanu!

To je rezultat sastanka koji su u utorak održali predstavnici Crvene zvezde, odnosno prvi čovek Nebojša Čović i direktor Filip Sunturlić sa ljudima iz Štark arene, na čelu sa direktorom Goranom Grbovićem. Kako je istaknuto na klupskom sajtu, Crvena zvezda će utakmice u ABA ligi i domaćem šampionatu igrati u dvorani Aleksandar Nikolić.

"Ovakva odluka doneta je u skladu sa ekonomskim mogućnostima kluba", stoji u obrazloženju crveno-belih.

Crvena zvezda se ovom prilikom zahvalila Goranu Grboviću i Dejanu Kijanoviću na dobroj saradnji u pronalaženju dogovora.

Raspored odigravanja utakmica u Evroligi u takmičarskoj sezoni 2019/20 i termini domaćinstava Crvene zvezde u narednoj sezoni biće poznati početkom jula ove godine.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar