Nova vijest iz Njemačke...!

Ramadani odvodi Joveljića u Ajntraht! Piše nemačka štampa. . .

Fudbal 08.06.2019 | 08:42
Nova vijest iz Njemačke...!
Hofenhajm, Hetafe, Benfika... Društvo klubova zainteresovanih za Dejana Joveljića od večeras je bogatije za još jedno ime. Nemačka štampa tvrdi da Ajntraht iz Frankfurta namerva što pre da obezbedi potpis Zvezdinog viunderkinda, i da na taj način donekle kompenzuje transfer prvog strelca tima Luke Jovića u Real Madrid.

Obeštećenje dobijeno za Jovića daje mogućnost Ajntrahtu da nadmaši sve konkuretne, posebno ponudu Hofenhajma od 4,5 miliona evra. Da prića ima osnova pokazuje i sledeći podatak do kojih je došla nemačka štampa.

Navodno, posrednik u transferu trebalo bi da bude Fali Ramadani. Reč poznatog fudbalskog agenta i te kako se poštuje u Frankfurtu. Upravo je on zaslužan što su taj klub izabrali Filip Kostić, Ante Rebić, Mijat Gaćinović i Luka Jović.

Nemaci pišu da Crvena zvezda traži blizu deset miliona evra, ali istina je drugačije. Dosadašnja ponude jasno kažu da bi šest miliona evra predstavljalo odličan posao... Mada Crvena zvezda ne želi da žuri, tim pre što je Joveljić na spisku Gorana Đorovića za Prvenstvo Evrope u Italiji. Na turniru u Italiji Dejan Joveljić će imati šansu da poveća tržišnu vrednost.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar