Stiže polako i pametni ranac sa „Tetrisom“!

Led je probio pametni telefon. Ubrzo su stigli pametni satovi, televizori, zgrade. . . Iako možda nikome ne bi palo na pamet da običnom rancu treba opamećivanje, na red je došao i on.

Informacione tehnologije 03.06.2019 | 14:32
Stiže polako i pametni ranac sa „Tetrisom“!
Prvobitno osmišljen kao vrsta torbe koju na oba ramena nose oni koji se bave sportom, ranac je, korak po korak, ušao u našu svakodnevicu. U njega može da stane sve – od opreme za sport, knjiga, hrane, do neizbežnih mobilnih telefona.

Naravno, ima tu dovoljno mesta i za neku društvenu igru. Međutim, kako stvari stoje, uskoro ćemo igre nositi na rancu ili torbi. 

Za početak, tu je legendarni Tetris. Kreativni tim kompanije "Pix Inc", vođen idejom o rancu čiji dezen može da se prilagodi svakom pojedincu, najpre je ponudio model na kojem vlasnik može birati šare uz pomoć svog pametnog telefona.

Onda su otišli korak dalje i ljubiteljima nepobedive igre ponudili način da i van kuće na velikom „ekranu“ igraju Tetris.

Ovaj specijalni, pametni ranac povezan je sa mobilnim telefonom korisnika putem aplikacije. Pokrenete je na telefonu i ostalo znate – uklopite figure pre nego što stignu do dna!

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar