PDP na kongresu Demokrata

Delegacija Partije demokratskog progresa (PDP) predvođena predsjednikom partije, Branislavom Borenovićem boravila je na Drugom kongresu Demokratske Crne Gore održanom u Podgorici u subotu.

Republika Srpska 25.05.2019 | 18:25
PDP na kongresu Demokrata
Borenović je domaćinima čestitao na dosadašnjim rezultatima djelovanja, s obzirom da su trenutno najveća opoziciona partija u Crnoj Gori te poželio mnogo uspjeha i u nastavu rada.

Predsjednik PDP- a je istakao, u obraćanju delegatima, da je region zasićen politikama u kojima dominiraju tenzije, strahovi, bahatost i korupcija te da je neophodno okrenuti se drugačijim programima koji sprovode saradnju, uvezivanje i privredni razvoj što su odlike rada kako Partije demokratskog progresa tako i Demokratske Crne Gore.



- Važno je da insistiramo da se mijenja ovaj iskrivljeni model ponašanja a kako bi došli do konkretnih rezultata potrebno je predano i svakodnevno raditi na ekonomskoj, demografskoj ali i moralnoj obnovi društva u kojem živimo – istakao je prvi čovjek PDP – a i dodao da je građanima potrebno ponuditi nove, jasne i odgovorne politike, vratiti vjeru i povjerenje i zajedno nuditi najbolja rješenja sa ciljem postizanja značajnog ekonomskog rasta, pune vladavine prava uz bezkompromisnu borbu protiv korupcije i kriminala.

- Danas šaljemo poruku da se trebamo povezivati, stvarati regionalne koalicije i kreirati ambijent u kojem je naš ključni imperativ posao, dostojanstven i pravedan život za svakog našeg čovjeka – rekao je Borenović.

U delegaciji PDP –a, pored Borenovića bili su još i narodni poslanik i član Glavnog odbora Jelena Trivić i član Predsjedništva partije Dijana Čekić.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

izdaja

25.05.2019 20:52

Zar u NATO drzavu ici na kongrese, ovo je izdaja srbskog naroda i pokolenja. Samo Dodik Mile najveci srbin i cuvar srbstva!

ODGOVORITE
Name

ne

25.05.2019 21:59

Ma nije, to je prenos nadleznosti

Name

re

25.05.2019 22:38

Ovamo nama u RS svi oni koriste istu Dodikovu anti-NATO pricu (iako je rudonja i snsd inicirao i trazio pristupanje NATO-u) jer se na tome kupe poeni. Zele biti veci Dodik od Dodika. A mi propadamo li propadamo u svakom pogledu i u svim sverama.