Ikardi se dogovorio sa Juventusom!

Ali se i dalje pita Inter! Ugovor na pet godina, 8. 000. 000 evra godišnje!

Fudbal 17.05.2019 | 15:36
Ikardi se dogovorio sa Juventusom!
Latino sapunica na Meaci, popularna pod nazivom Ikardijevi, dobila je ubrzanje. Videćemo da li se bliži raspletu ili će da se još više zaplete, do pucanja. Mauro Ikardi, ražalovani kapiten Intera, dogovorio se sa Juventusom!

Nije šala, a ni trač, kada to objavi Gazeta delo sport. A, čuveni italijanski list tvrdi da je Mauro Ikardi, verovatno i njegova supruga i menadžerka Vanda, pružio ruku sportskom direktoru Stare dame Fabiju Paratićiju.

Ugovor je, navodno, obećan na pet godina, sa godišnjom platom od 8.000.000 evra, uz brojne bonuse. Paratići je odavno veliki Ikardijev fan, a „devetka“ Intera je zbog Juventusa već odbila Atletiko Madrid.

Oni su se sve dogovorili, ali u ovom slučaju za sreću je potrebno troje. A, ta treća strana nije preterano oduševljena razvojem događaja, jer je ostavljena sa strane, da je dovedu pred svršen čin. Ipak, za Inter je najvažnije što i dalje sve od njega zavisi. Ikardi ima ugovor sa neroazurima i može da ide samo ako Juventus da Interu ponudu koja ne može da se odbije.

Plan novog-starog šampiona je bio da ponudi Daglasa Kostu u razmenu i nešto novca, dok je Inter odbrusio da ga samo pare zanimaju, nikakve trampe igrača.

Crno-plavi su u poziciji da mogu da diktiraju uslove i da traže obeštećenje koliko im se dopada, kod njih su i štap i šargarepa. Mada, moguće je da se i ljudima na Meaci smučilo natezanje sa Ikardijevima i cela fama koja šteti ugledu po kluba, pa neće mnogo zatezati kod njihove želje da sapunicu presele u Torino.

Uglavnom, rijaliti je dobio još jednu epizodu i neće se, izgleda, tako brzo završiti.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar