Jeziv oproštaj Marije od Marka

Marko A.  (32) iz Trebinja, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi došao je iz Beograda pre nekoliko dana u svoj rodni kraj da se oženi.

Republika Srpska 12.05.2019 | 16:05
Jeziv oproštaj Marije od Marka
Nakon svadbe koja je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesrećni mladić je razvozio prijatelje.

 Njegova supruga Marija na Fejsbuku je obavestila porodicu i prijatelje da će se sahrana održati 13. maja. 

"Moj najvoljeniji suprug....Podelite dalje da bi svi prijatelji bili obavešteni", napisala je ona.



Podsetimo, nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ izleteo s puta i udario u stenu.

Kako Srpskainfo saznaje u trebinjskoj bolnici, mladić koji je sedeo iza nastradalog Anđelića zadobio je prelom levog kuka, hospitalizovan je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Devojka koja je u udesu zadobila nagnečenja grudnog koša smeštena je na intezivnu negu trebinjske Bolnice i ona je, za sada, takođe stabilno.

Treći povređeni je, takođe, zadobio lakše povrede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila lekarima.

U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila u subotu 40 minuta iza ponoći kada je automobil izleteo s puta i udario u potporni zid.

Policija je obavila uviđaj, na lice mesta su izašli i trebinjski vatrogasci, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac.
 
Portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović rekao je za Srpskainfo da se u naselju Mokri dolovi u subotu posle ponoći dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je M.A. izgubio život.

"Do nesreće je došlo kada je vozilo „alfa romeo“ beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao stradali iz za sada nepoznatih razloga izletelo s puta i udarilo u podzidu. U toku su kriminalističko-tehničke radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće", saopštio je Vukanović za Srpskainfo.

Nastradali mladić živeo je i radio u Beogradu.

(Kurir.rs/Blic)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

SOFIJA

12.05.2019 14:11

ZALOST VELIKA.SUDBINA.POKOJ MU DUSI.PORODICI SAUCESCE

ODGOVORITE
Name

strasno

12.05.2019 15:22

PaBoze imali te. Covjek se ozenio i umjesto da uziva u svojoj sreci on odmah poceo taksirat .Zalosno do bola .Zar gosti nisu imali koga drugo naci da ih razvozi vec mladozenja .Strasno.Iskreno i od srca saucesce porodici kao i svima koji su ga poznavali.

Name

Milan

12.05.2019 14:19

Velika tuga i zalost, neka mu je pokoj dusi.

ODGOVORITE
Name

18

12.05.2019 15:00

Sta reci a ne zaplakati,iskreno saucesce!

ODGOVORITE
Name

Direkt

12.05.2019 16:36

Neka neko pogleda koliko je ljudi ginulo prije na ovim ringispil I ruski rulet tokovima, a koliko sad u posljednjih godinu do dvije idana vidjece jednu stravicnu statistiku u zadnje vrijeme, pa ovi sto grade i projektuju ovakav vid saobracajnica neka stave prst na celo.

ODGOVORITE
Name

pomen

12.05.2019 16:37

Prokleta sudbina odradila svoje pokojmu dusi nekamu gospod bude pravedan sudija velika zalost mladosti njegove

ODGOVORITE
Name

Lemi Stupar

12.05.2019 19:56

ovaj me je slucaj sledio i posjetio na slucaj ovdje sto je jedan bio prije mozda godinu.U udesu mladi bracni par tek su se uzeli udari u kamion i mlada izgubi bebu a trebala ubrzo da se porodi,jedva je spase i to im je kraj sto se potomstva tice vise dece ne mogu imati.krivim lose puteve i nespravna vozila.

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

13.05.2019 06:23

A ne krivis brzu voznju?????

Name

Život

12.05.2019 20:43

Pokoj duši ,suvišan svaki komentar...

ODGOVORITE