Novak Đoković: Osjećam da su Hrvati moji!

Srpski teniser za hrvatske medije govorio o podršci "vatrenima" tokom Mundijala i neizbežnim temama na ovim prostorima.

  • Sport
  • Tenis


Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da na sve ljude iz regiona gleda manje-više isto, da je svestan da se nekima nije dopala njegova podrška Hrvatskoj na fudbalskom Mundijalu prošle godine, ali da na taj način želi da doprinese pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci.

"Ja na sve nas iz regiona gledam manje-više isto. I zato se trudim uvek da budem otvoren, ljubazan i pristojan", rekao je Đoković za današnji zagrebački Večernji list.

"Znam da su ratne rane sveže, potpuno razumem ljude koji nemaju isti stav poput mene prema komšijama, moja porodica i ja tokom rata nismo bili oštećeni i znam da se ne može od čoveka očekivati da zaboravi nešto, ali se barem može usredsrediti na oproštaj. I ja to nastojim da prezentujem kroz svoje akcije i dela".

On je dodao da je istina da je u određenim medijima u Srbiji jako osuđivan što je podržao hrvatsku fudbalsku reprezentaciju, ali mu to nije smetalo.

"Ja takve stvari svesno radim. Zato što znam da sa svojim uticajem, statusom i imenom mogu da doprinesem pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem, ali nadam se i da drugi poštuju moj izbor", rekao je Đoković.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Vuk

11.05.2019 17:11

Svaka cast Nole a budale nek se mrze!!!

Vuper

11.05.2019 17:57

Ostani pametan kao i do sada. Budale neka i dalje prave gluposti. Dosta su tebi zla naneli

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.