Interventna upala u autobus

Pripadnici MUP-a intervenisali su sinoć u autobusu na Zelenom vencu u Beogradu. Kako saznajemo, akcija policije usledila je nakon prijave tuče u vozilu.

  • Vijesti
  • Srbija


Incident se dogodio tokom vožnje, oko 21 sat, kada su se u vozilu potukla dva muškarca. Najpre je došlo do verbalnog okršaja koji je prerastao u fizički obračun. Policija je brzo stigla na lice mesta, a prema nezvaničnim infomacijama, jedan od učesnika tuče je priveden, dok je drugi pobegao.

 - Interventna policija je došla munjevitom brzinom. Bila su dva ili tri njihova automobila. Opkolili su autobus sa jedne i druge strane i ušli, ali ne znam šta se dalje dešavalo. Brzo se stvorila gužva - priča jedan od očevidaca.
 
 On dodaje da je video i vozilo Hitne pomoći, međutim iz ove hitne službe su nam potvrdili da nije bilo potrebe za intervencijom.

Iz GSP-a kažu da se tuča dogodila u autobusu na liniji 77, u smeru ka gradu, na kojem je i razbijeno zadnje staklo, prenosi Blic.

(BN)
(Foto: Novosti)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Zoran

11.05.2019 10:02

Opkolili autobus,i on uspio pobjeci,alal vjera i njemu i interventnoj policiji.Bolje da nisu ni dolazili.

Zoran

11.05.2019 10:04

Opkolili autobus,i on uspio pobjeci,alal vjera i njemu i interventnoj policiji.Bolje da nisu ni dolazili.

brecalo

11.05.2019 17:17

Interventna zna samo da tuce stare nemocne da se izivljava na djeci a kad su siledjije u pita ju onda im oni pobjegnu da nije smjesno bilo bi zalosno sve su to igre pokrivaju lopove

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.