Djevojke žele da blistaju na maturi

Svečane prilike poslednjih godina skoro su pa nezamislive bez prethodnog odlaska šminkeru. Sve više je onih koji se bave ovim poslom I koji ga ozbiljno shvataju ulažući u svoje znanje I materijal.  

Moda i ljepota 09.05.2019 | 12:42
Djevojke žele da blistaju na maturi
Mature su svakako period godine kada su šminkeri prezauzeti I kada su termini za šminkanja popunjeni. Šminkeri preporučuju nešto blaži mejkap ili za one koji imaju hrabrosti za trend sezone, a to su boje na očima, poručuje profesionalni šminker Bojana Sarić.

Bojana kaže da uglavnom pokušava da klijentima ukaže na neke stvari I da da savjet šta pristaje kom obliku očiju ili lica, te da joj oni uzvraćaju povjerenje I prepuštaju se njenom mišljenju.

Mnoge djevojke koje planiraju vjenčanje imaju I neku svoju viziju savršene šminke za taj dan. Bojana kaže da tu treba biti obazriv I ne pretjerivati sa šminkom.

Činjenica je da danas dame više brinu o svom izgledu nego ranije, I da su kozmetički saloni puni, međutim nerijetko se dešava da ne vode računa o materijalu koji koriste neki šminkeri te imaju kasnije posledice. To je kaže Bojana, mnogo bitnije od samog mejkapa.

Ono što je jasno je da budete svjesni svojih prednosti I mana, I da od nedostataka napravite prednosti, a to mogu uraditi samo profesionalci. Stoga ukoliko niste sasvim sigurni u svoja šminkerska umjeća, potražite pomoć profesionalnih šminkera.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Provincijalizam

09.05.2019 15:29

Nema tu blistanja, to je poistovjećavanje sa starletama i prostitutkama(haljine i napadna šminka, silikoni za punoljetvo i frizure) koje mediji popularišu.To je trend i oni koji imaju mozga u glavi i nisu u tom fazonu su podvrgnuti podsmehu. Nije bitan brend haljine, cipela, gdje su kupljeni, da li je to fazon Karleuše, Grandovki, Pinkovki već je bitna mlada osoba i njen stav koja nosi odeću (koja može biti sašivena kod lokalnog šnajdera, da dođe u jugu ili golfu dvojci) . To je kraj jedne etape u životu i preokret šta će ti mladi ljudi sa svojim životom, gdje će i šta da studiraju i da se spreme za prijemni ispit i oni se na toj matursko žurci mogu lijepo provesti u odeći u kojoj se prijatno osjećaju. Kada je moja generacija slavila matursko veče mi smo uradili parodiju tako što je tada drugov otac kupio novi traktor i mi smo na prikolicu stavili ćilim, klupe (etno fazon) i svi i momci i devojke tako otišli traktorom na maturu. Kasnije smo zajedno otišli autobusom u Beograd, svi upisali fakultete, svi zajedno bili u Studentskom gradu i sada smo inžinjeri, doktori, farmaceuti, advokati i u kontaktu. Bitno je drugarstvo, prijateljstvo, a ne brend haljine i gdje je kupljena.

ODGOVORITE
Name

MM

09.05.2019 21:01

Svim maturantima neka je sa srecom.U zdravlju i veselju proslavite svoje najljepse vece u zivotu.Ipak samo si jednom mlad.Sretno.

Name

real

10.05.2019 12:36

Vjeruj samo sebi ... sve drugo zaj*bi...!

ODGOVORITE