Met Gala u Njujorku

Godišnji dobrotvorni događaj koji se održava u Institutu za kostime pri „Metropolitan muzeju umetnosti“ u Njujorku - Met Gala, održan je sinoć. Zvezde su prošetale crvenim tepihom u neobičnim i originalnim kreacijama i zbog toga se Met Gala smatra jednim od najvažnijih modnih događaja.

 

Zabava 07.05.2019 | 12:54
Met Gala u Njujorku
Ovogodišnja tema zabave bila je "Camp: Notes on Fashion" inspirisana esejom Susan Sontag iz 1964. godine. Odevne kombinacije ove godine bile su ironične, humoristične, pune parodije, umetnosti, teatralnosti i preterivanja.

Početak večeri počeo je teatralno sa Ladi Gagom koja je od ulaska napravila pometnju. Na sebi je imala nekoliko slojeva odeće. Posle efektnog pink izdanja, ostala je u crnoj haljini sa zvonom, potom u pink uskoj haljini i na kraju u mrežastim čarapama sa grudnjakom i gaćama.

Glumac Majkl Uri koji je najpoznatiji na ovim prostorima po seriji Ružna Beti, predstavio se kao muškarac i žena u jednom. Imao je haljinu princeze na sebi u muško odelo, nakit, a deo lica mu je bio našminkan.

Jednu od najimpresivnijih kreacija na licu imao je glumac Ezra Miler koji je imao tri para očiju plus jedno oko na licu dok se pevačica Keti Peri pojavila u lusteru.

 Bolivudska zvezda Depika Padukone pojavila se u stilu barbike dok je pevačica Bili Porter imala zlatna krila. Selin Dion je bila neprepoznatljiva, elegantna i s plavom kosom. Glumac Džared Leto je sa sobom poneo još jednu svoju glavu, za svaki slučaj.

Fotografima i publici je bilo itekako zanimljivo, a poznati ni ove godine nisu razočarali u svojoj kreativnosti.



RTS
foto:internet
 

Komentari / 0

Ostavite komentar