Kvins čuva mjesto Mariju!

Britanski teniser i nekada prvi reket sveta Endi Mari ima sigurno mesto na turniru Kvins koje se održava sledećeg meseca.

Tenis 07.05.2019 | 17:15
Kvins čuva mjesto Mariju!
Trostruki Grend Slem šampio, tridesetjednogodišnji Britanac oporavlja se od operacije kuka koju je imao u januaru i kako kaže već duže vreme ne oseća bolove, ali svakako ne veruje da ima preko 50% šansi da zaigra na Vimbldonu, pošto dugo nije imao takmičarske mečeve.

Međutim, londonski turnir Kvins koji počinje 17. juna, dve nedelje pre starta Vimbldona sačuvaće mesto Endiju Mariju koji će obavestiti direktora turnira, Stieva Feroua o svom zdravstvenom stanju na vreme, kako bi se u neželjenom slučaju pronašla adekvatna zamena.

Titulu Kvinsa brani Marin Čilić, a trebalo bi da učestvuju između ostalog još i Stan Vavrinka, Nik Kirjos, Miloš Raonić, Huan Martin del Potro, Kevin Anderson, Kameron Nori i Kajl Edmund.

"Vajld karta je rezervisana za Mareja, koji će uoči početka takmičenja obavestiti direktora turnira da li je spreman da je prihvati", navodi se u saopštenju organizatora turnira u Londonu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar