Realov projekat od 540 miliona evra!

Pogba, Azar, Eriksen i Jović! Srpski golgeter iz Ajntrahta, Luka Jović, biće deo novog, velikog projekta Real Madrida teškog čak 540 miliona evra, piše španski list As.

Fudbal 03.05.2019 | 20:15
Realov projekat od 540 miliona evra!
Očekuje se da Jović pređe u Real za 60 miliona evra, a pored njega Real namerava da ostvari dolaske veziste Mančester junajteda Pola Pogbe za 150 miliona, Čelsijevog Edena Azara (112 miliona), Kristijana Eriksena iz Totenhema (85 miliona) i Tanguja Ndombelea iz Liona (80 miliona), uz već dogovoren transfer Edera Militaa iz Porta (50 miliona).

Veliki deo novca kraljevski klub će pribaviti od odlazaka jer su na "izlaznim vratima" Garet Bejl, Dani Sebaljos, Toni Kros, Hames Rodriges, Mateo Kovačić, Marijano Dijas i Markos Ljorente.

Najtrofejnijem klubu Evrope neophodna je rekonstrukcija tima na leto nakon očajne sezone bez trofeja, na čemu insistira i trener-povratnik Zinedin Zidan.

Gigant iz Madrida je između odlaska i povratka Zidana smenio trenere Đulena Lopetegija i Santijaga Solarija, a predstojeći prelazni rok je za promene u igračkom kadru i Jović je jedan od prioriteta.

Srpski reprezentativac je sjajnu formu potvrdio i u četvrtak protiv Čelsija u polufinalu Lige Evrope, kada je bio strelac u remiju 1:1 u Frankfurtu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar