Ben: Sezona nije gotova!

Imamo još četiri meča da odbranimo titulu! Fudbaler Crvene zvezde, El Fardu Ben, kaže za zvanični sajt šampiona Srbije da iza sebe ima sezonu iz snova.

Fudbal 30.04.2019 | 08:00
Ben: Sezona nije gotova!
"Kada uzmem loptu i stavim je na belu tačku potpuno sam siguran u sebe. Važnost meča i atmosfera ne utiču na mene. Imam mnogo samopouzdanja, znam da mogu da zatresem mrežu i to se i u derbiju se pokazalo na delu. Voleo bih da sledeći put dam i gol iz igre na večitom derbiju, a ovaj pogodak je svakako dobar početak", rekao je Ben.

Zvezdin napadač osvrnuo se na učinak svoje ekipe u 160. okršaju večitih rivala.

"Derbi nosi posebnu draž i uvek je bitno pobediti u takvoj utakmici. Srećan sam što sam postigao gol na ovako važnom meču. Posle tog pogotka igrali smo mnogo bolje, bili smo rasterećeniji i imali dosta izglednih prilika da mnogo pre kraja rešimo pitanje pobednika. Bilo je dosta borbe na terenu, takav je svaki derbi. Ovog puta nismo dozvolili protivniku da nametne svoj stil igre, već smo stvari držali pod kontrolom".

Ben je do sada postigao 32 gola u dresu šampiona Srbije u svim takmičenjima.

"Ova sezona je neverovatna, srećan sam zbog svih golova i dobrih partija koje sam pružio do sada. Još uvek nije gotovo, imamo još četiri utakmice da odbranimo titulu, takođe se borimo za plasman u finale Kupa. Želim da osvojimo sve što možemo, dajemo sve od sebe da donesemo duplu radost našim navijačima u maju. Potrudiću se golovima da što više pomognem ekipi", rekao je Ben.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar