Saopštenje FK Partizan: Razbojnik Bojan Nikolić!

FK Partizan je nekoliko sati posle poraza od Radničkog u Nišu izdao saopštenje za javnost, u kojem je krivicu za neuspeh na "Čairu" svalio na sudije utakmice.

Fudbal 22.04.2019 | 09:45
Saopštenje FK Partizan: Razbojnik Bojan Nikolić!
U Fudbalskom klubu Partizan ogorčeni su na sudiju Bojana Nikolića posle poraza od Radničkog na "Čairu". Crno-beli optužili su glavnog arbitra da je direktno uticao na rezultat i da je upravo Nikolić kreator preokreta Radničkog.

Partizan je u 32. kolu plej-of grupe Superlige Srbije poražen od Radničkog 1:3. Crno-beli su oštećeni kod drugog gola domaćina, kada je pomoćni arbitar Srđan Minić, kod očiglednog ofsajda u kojem se našao Lazar Ranđelović, prvo podigao zastavicu, a zatim je iz neobjašnjivih razloga spustio.

Saopštenje FK Partizan, u kojem se čelnici "parnog valjka" služe vrlo pštrim i jakim rečima, prenosimo u celini.

"Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom - uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.

Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.

Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla.

Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vođstvu Partizana od 1:0, kao da želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala.

Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsjad poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave.

Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani 'Boki' večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije?

Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini.Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba", stoji u saopštenju FK Partizan.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar