Kecmanović u glavnom žrijebu Budimpešte!

Miomir Kecmanović se plasirao u glavni žreb ATP turnira u Budimpešti.

Tenis 21.04.2019 | 16:30
Kecmanović u glavnom žrijebu Budimpešte!
Srpski teniser je u poslednjem kolu kvalifikacija bio bolji od iskusnog ukrajinskog tenisera Sergija Stahovskog, 6:4, 6:4.

Tako se kecmanović prodružio Dušanu Lajoviću i Laslu Đereu koji su prijavljeni za glavni žreb takmičenja, a šansu da bude tu ima i Filip Krajinović, koji se u poslednjem kolu kvalifikacija sastaje sa Belorusom Jegorom Gerasimovim.

Kada je reč o Kecmanoviću, on je u prvom setu protiv Stahovskog izgubio svoj servis u trećem gemu, gubio je sa 1:3 da bi potom dobio četiri gema u nizu i preokrenuo na 5:3.

To mu je bilo dovoljno da nešto kasnije osvoji set sa 6:4.

U drugom setu, u petom i šestom gemu su Miomir i Sergij izmenjali brejkove da bi onaj ključni, za pobedu, Kecmanović napravio u devetom gemu.

Kecmanović će nešto kasnije saznati ime protivnika, pošto protivnike iz kvalifikacija u glavnom žrebu čekaju Pablo Kuevas, Peter Gojovčik, Džon Milman i Andreas Sepi.

Laslo Đere, koji je peti nosilac, u prvom kolu igra sa Ernestsom Gulbisom, dok će Dušan Lajović, ukoliko ne otkaže učešće, posle sjajne nedelje u Monte Karlu, igrati sa Matom Valkušem iz Mađarske.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar