Video: Operacija Jović...

Real šalje novog Ibrahimovića u Frankfurt!

Fudbal 21.04.2019 | 17:00
Video: Operacija Jović...
Steže Real Madrid obruč oko reprezentativca Srbije Luke Jovića. Sportska štampa iz glavnog grada Španije već je predstavila srpskog internacionalca kao novu devetku najtrofejnnijeg evropskog kluba.

Kompletan transfer trebalo bi da iznosi između 50 i 70 miliona evra, a Ajntraht bi uz obeštećenje mogao da dobije najtalentovanijeg igrača Real Madrida. Reč je o napadaču omladinskog tima Pedru Ruizu koji je ove sezone već postigao 21 gol. Takođe, blistao je u Ligi šampiona mladih.

U Ajntrahtu se nadaju da će izdejstvovati pozajmicu sa pravom kupovine momka koga u Madridu upoređuju sa Ibrahimovićem. Verovatno zbog visine od 196 centimetra.

As u današnjem izdanju piše da je Ajntraht prava sredina za mlade igrače i da su to pokazali prethodnih godina. Tačnije, da je reč o velikom klubu koji nema pritisak moranja u svakoj utakmici.

Zbog toga veruju da bi Pedro Ruiz značajno napredovao u Ajntrahtu, baš kao i Luka Jović.  U Frankfurtu smatraju da bi dovođenjem talentovanog napadača popunili dobar deo rupe koja će nastati odlaskom Jovića.

Priča koju je lansirao As ima potporu u još jednoj činjenici. Prethodnih godina je Real pozajmljivao Ajntrahtu mlade igrače poput Valjeha, Maskerala, Tora. Dva kluba su u odličnim udnosima, o čemu govori i to što će Ajntraht u leto 202. godine biti gost na „Bernabeu trofeju“.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar