Na brodu nađeno 50 kg kokaina

Na školskom brodu "Jadran" koji je u službi crnogorske mornarice jutros je pronađeno više desetina kilograma materije, za koju se, prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", sumnja da je kokain težak preko 50 kilograma.

Region 19.04.2019 | 22:25
Na brodu nađeno 50 kg kokaina
Brod su okružili pripadnici Vojne policije i SAJ-a naoružani dugim cijevima i oni ne dozvoljavaju nikom da se primakne "Jadranu".

Slučaj je danas preuzeo zamjenik specijalnog državnog tužioca Saša Čađenović koji koordinira istražnim radnjama što se još sprovode na brodu.

"Na osnovu operativnih radnji došlo se do saznanja da određene kriminalne grupe imaju namjeru iskoristiti krstarenje školskog broda "Jadran", koje je bilo planirano za danas, za sprovođenje kriminalnih aktivnosti. U ranim jutarnjim satima od strane vojne policije, izvršen je pregled i pretres školskog broda "Jadran", pri čemu je pronađeno više desetina kilograma materije za koje se sumnja da se radi o psihoaktivnim supstancama", navodi se u saopštenju tamošnjeg Ministarstva odbrane.

Vijesti pišu kako su policija i tužilaštvo kao mogućeg počinioca osumnjičili jednog podoficira člana posade te da će on vjerovatno biti uskoro i službeno uhapšen.

(Nezavisne)

Komentari / 0

Ostavite komentar